Halsbränna.

Okej, nu har vi bestämt oss för att vi ska kolla lite film innan vi åker i stället. känns mycket bättre att slippa gå runt på stan mitt i natten, så vi tar taxi från Forsbacka.

Tänkte bara berätta att jag har inte börjat packa än. Börjar få lite smått panik också för jag har halsbränna som satan, och mår illa varje natt. har haft så några dagar nu, jag vill ju inte att det ska fortsätta när jag kommer till frankrike. jag vet att det inte är magsjuka eller något, utan beror nog mycket på att jag för det första har druckit lite för mycket alkohol de senaste dagarna, men också att jag har ätit lite för mycket. Halsbränna är så jobbigt, vet inte vad jag ska göra längre. jag dricker mjölk och äter knäckebröd som folk säger. jag prövade att dricka vatten med bakpulver, och det fungerade ganska bra. Halsbrännan försvann i ungefär en halvtimme, men sen kröp den tillbaka igen.

Får hoppas att det blir bättre snart. Nu ska jag packa min väska, sen ska jag ta en kall dusch :)
Publicerat: 2011-06-30 @ 19:15:05


Taizé

Jag tror att jag har glömt och berätta, men jag ska åka till Taizé i år ändå. Jag trodde att jag skulle behöva vara tvungen att vänta enda till 2012, men sen fick jag reda på att jag ska åka i år med! vi åker om ett och ett halvt dygn, och jag har inte packat än. Jag har konstigt nog börjat bli lite nervös, och det kan nog bero på att jag bara känner en person av álla jag ska åka med. Vem den personen är kan jag inte berätta än, då det är hemligt. Men jag kommer lägga ut en hel del bilder när jag kommer hem, så då får ni se.

Mina planeringar för morgondagen (hur jag vill att det ska bli) :

Fram till lunch- Packa och förbereda det sista innan jag åker.
ca 12.00-16.00- träffa vissa kompisar en sista gång innan resan (sandra, marcus, jossan, kanske natta)
16.00- åka in till stan och låsa in våra grejen, äta mat + köpa det sista innan vi åker.
20.00- gå till bilagan och old saints och träffa lite roligt folk och sjunga lite karaoke.
02.00- Gå och äta på donken
03.00- Gå till GDG och handla det sista ätbara.
03.40- Samling utanför tågstationen!
Publicerat: 2011-06-30 @ 13:19:26


Bilder

Jag har ett tag funderat på att ta bort bloggen, men bestämde mig nu på morgonen för att ha den kvar i stället. Jag bryter precis allting jag har lovat, och jag orkar inte se på längre. Jag förstår inte varför jag inte tar tag i saker och ting. Men som sagt så bestämde jag mig för att ha kvar bloggen, bara för att det är skönt att få skriva av sig ibland, men också för att jag märker att jag fortfarande har läsare kvar, trots att jag aldrig skriver längre.

Här kommer lite bilder för att visa vad jag har gjort de senaste veckorna! :)


Nybliven student!



Min skylt!



pizatime med Hampus, sandra och natta!



Midsommar:)

Publicerat: 2011-06-27 @ 14:40:43


Huvudvärk

Jag har huvudvärk, jag har haft det några dagar nu. Jag tror faktiskt att jag vet orsaken till det också. Jag är ju väldigt sockerberoende. Innan jag började med dieten så åt jag socker precis varje dag. och nu äter jag det aldrig. Jag får ju abstinens!

jag orkar inte blogga nu, ska lägga mig och kolla på film och kanske förska sova lite.
Publicerat: 2011-06-16 @ 18:40:52


Trött på detta !

Nu är jag trött på det här! Jag har ont i min höft som fan. Det är nästan bara högra höften, vet inte vad det är för fel. Men det är bara att tänka positivt. idag ska mamma köpa liniment till mig, det ska bli väldigt skönt! Sen så måste vi boka in en tid hos en kiropraktor, kanske nästa vecka. Det fungerar inte längre att gå såhär varje dag. Men samtidigt är jag livrädd för att knäcka saker, speciellt rygg och nacke. Tänk om ryggen skulle gå av?
Publicerat: 2011-06-15 @ 10:19:21


Ändrade planer.

Sandra kommer inte hem till mig i morgon, jag har så ont i ryggen så jag orkar inte. Men förhoppningsvis så hinner det försvinna ganska snart. På fredag ska jag först (vid 11-12 tiden) ta en fika med sandra och Hampus på stan. Och fika betyder alltså för mig en sallad, eller ingenting alls. det beror på om jag känner att jag vill lägga pengar på det. Kl ett ska Sandra iväg så då blir det att gå på stan ett tag innan jag ska träffa en person och dra iväg och kanske spela lite minigolf. På lördag så blir det troligen en massa filmmys här hemma hos mig, och på söndag ska jag bara ta det lugnt hela dagen. Då är det föresten ivägning och mätning! På måndag kommer jossan hit och då blir det troligen filmkväll med henne och några till. Sen åker hon troligen hem på onsdagen, och på torsdagen kommer Sandra hit och är här hela dagen och sen är det ju midsommar dagen efter det :)

Verkar bli en full vecka. Får se vad min rygg tycker om det!
godnatt.
Publicerat: 2011-06-14 @ 23:11:08


Godmorgon!

Vaknade med ryggvärk igen. eller, höftvärk. Det är nog dags att börja vänja sig vid det, för det är ju inte så att det kommer försvinna om jag inte besöker en kiropraktor (vilket jag är livrädd för). Aja, jag ska vänta med zumban några dagar i alla fall. Men när Jossan kommer hit i helgen så måste jag börja dansa igen, för hon är typ den enda som vill dansa med mig. Idag ska jag försöka städa och överaska mamma lite innan hon kommer hem, men just nu är jag jätteseg. Jag funderar på om jag kanske kan kolla på en film och äta lite nötter, för frukosten jag åt var ju inte mycket att hurra för. Här är lite planering den här veckan:

Idag: Städa
Onsdag: sandra och Hampus kommer och hälsar på
Torsdag: Inget planerat
Fredag: Jossan kommer
Lördag: Vara med Jossan
Söndag: Kanske filmkväll med Jossan och två till
Måndag: Jossan

Jag vet inte hur länge hon stannar, men jag vet att det blir till måndag minst. Jag längtar jättemycket tills på söndag då jag får väga och mäta mig igen! Nu måste jag försöka att sluta väga mig hela tiden för jag blir som besatt. Vikten betyder inte så mycket egentligen utan det är ju måtten. Så nu får jag verkligen inte väga mig förän på söndag, det är mycket bättre att bli överaskad än att veta vad vågen står på redan.
I alla fall så var jag på pizzerian igår och åt sallad med Sebbe, efter det gick vi hem till honom och kollade på två filmer. Gick hem strax efter tio och var så trött då så jag gick och la mig nästan på en gång när jag kom hem.

Nu ska jag kolla på film! :)
Publicerat: 2011-06-14 @ 11:06:56


Måndag

Jag vaknade i morse av en riktig ryggvärk. Jag har ont mot höfterna och svanken. Jag känner mig så spänd, speciellt på morgonen. Det går knappt att röra på sig. Om jag inte ska klaga så kan jag berätta att jag mår så otroligt bra just nu! Det är mitt livs sista riktiga sommarlov nu, så jag tänker passa på att bara njuta. Äta nyttigt, träna, gå ner i vikt. Jag kommer att klara det här, det vet jag. Även om det känns jobbigt nu för att jag fortfarande har sockerberoendet kvar, jag tänker på godis och cola typ dygnet runt. Det brukar ta ca 2-3 veckor innan sockersuget lägger sig för mig. Hoppas att det kommer lite tidigare den här gången...
Igår träffade jag en gammal klasskompis som jag inte pratat med på minst ett år. Vi gick i samma klass upp till 9:an, sedan dess har vi inte pratat mycket alls. Så vi tänkte träffas för att ta en cigg bara, men det slutade med att vi satt där i tre timmar och pratade. Jag vet inte hur många myggbett jag hade när jag kom hem.


Eva, bästa vän. Nu måste du komma hem snart!
Publicerat: 2011-06-13 @ 11:16:11


veckans vikt och mått!

Vikt
Startvikt:
98,5 kilo
Viktförändring sedan förra vägning:
Dagens vikt: 98,5 kilo
Total viktminskning: -
Mått
Byst:
 115 cm
Midja: 94 cm
Höft: 115 cm
Lår: 77 cm

Total måttförändring sedan start: -




Publicerat: 2011-06-12 @ 12:28:30


Jag har tagit studenten!

Nu har jag tagit studenten! Fyfan vad skönt det känns. Och idag, två dagar efter så
börjar jag med LCHF. Den här gången ska jag klara det, ingenting kan stoppa mig nu!
 Jag måste verkligen bli av med mitt sockerberoende och krympa min magsäck för
det här fungerar inte längre. Jag ska klara det här!

Publicerat: 2011-06-12 @ 11:20:27


Jag glömde bort bloggen!

Fan att jag alltid ska hålla på och glömma bort bloggen! Nu har jag varit i sätra från onsdag till måndag, och sen i valbo från måndag till tisdag. Så igår kväll kom jag äntligen hem, det är verkligen skönt att vara hemma. Hinner inte blogga nu, ska åka till skolan snart och fika :)
Publicerat: 2011-06-08 @ 10:19:32