"släng in den i busken eller nånting!"

gårdagen var väl trevlig. Jossan och linnea var fortfarande kvar då, men nu har Linnea åkt hem. Hela dagen nästan satt vi i sängen för att vi inte hade så mycket bättre för oss. Satt och väntade på två sega pojkar som vill skulle bada lite med. Efter många timmar så var dom äntligen klar, men det slutade med att det bara var jag och Jossan som badade. Hoppas att det blir annorlunda ikväll! Inatt pratade jag i sömnen föresten! Jossan låg fortfarande uppe och sms:ade så hon hörde klart och tydligt när jag helt plötsligt säger; "släng in den i busken eller nånting!" Jag kommer ihåg att jag drömde om något äckligt som nån skulle slänga. Typ som en binda eller en blöja. Aja, det var faktiskt kul att höra att jag pratade i sömnen, för jag har inte gjort det på jättelänge!
Nu ska jag och Jossan gå till konsum för att köpa mat. Bilder kommer nog om några dagar, när jag orkar lägga in dom på datan. :)
Publicerat: 2011-07-31 @ 15:24:34


Jag kommer att be för dig ikväll.

Jag vet inte om jag kan säga att jag tror på Gud. Jag vill gärna göra det, men jag tror inte att jag har modet. Men trots det, så kommer jag att be för dig ikväll. Jag kommer att be om att du ska vakna upp frisk, hel och utan alla tankar som funnits i ditt huvud den senaste tiden. Jag kan inte säga att jag förstår mig på människor som frivilligt spiller deras liv, men jag klandrar dig inte. Om du inte överlever detta, så ber jag till Gud att ta hand om dig, och se till att du får det bättre där än du hade det här. Jag har känt dig många år, ändå känner jag inte dig. Men trots det så kommer jag be för dig ikväll.
Publicerat: 2011-07-30 @ 14:18:15


Tjejmiddag!

Idag ska jag ha tjejmiddag, tjejerna kommer om tre och en halv timme. Jag ska dusha typ nu, sen sminka mig, sen börja duka och fixa maten. natta och sandra åker hem typ mellan 9-10, jossan och Linnea sover över här. Så troligen ska vi ut i natt och ta ett nattdopp på ladis. Blir säkert runt 11-tiden. Efter det går vi nog hem och kollar en skräckis. Bilder kommer troligen i morgon.
Publicerat: 2011-07-29 @ 13:36:24


4:e dagen!

Jag är inne på den 4:e dagen med LCHF och det går fortfarande jättebra! Idag har jag ätit ägg med bacon och kycklingsalland. Nu är kycklingsalladen slut så vi får se vad det bli för mat nästa gång. i morgon vet jag i alla fall att det blir tacogratäng eftersom jag ska ha tjejmiddag då. Det är hur gott som helst och det bryter inte mot dieten alls! Självklart byter jag ut chipsen mot sallad och läsken mot kolsyrat vatten. Mumma! Ni ska få receptet på tacogratängen sen! :)


Jag älskar inte mig själv TROTS att jag är som jag är, utan FÖR att jag är som jag är.
Publicerat: 2011-07-28 @ 17:03:52


Drömmar om socker.

Planering för veckan:
Idag: Filmmaraton med mig själv!
Torsdag: storstädning!
Fredag: Jossan, natta, Linnea, Sandra och kanske Eva kommer på tjejkväll!
Lördag: Jossan och Linnea är kvar, eventuellt umgås med Jimmy.
Söndag: vara med jossan. Förhoppningsvis vill hon stanna nån natt till.

Jag vaknade för ca 20 min sedan. Tre av mina filmer hade nästan laddat klart nu på morgonen, och mer kommer det att bli. Så idag ska jag ha filmmaraton med mig själv. Jag tycker att jag förtjänar det för att jag för det första ska storstäda mitt rum i morgon, och sen för att jag håller mig till dieten. Vilket fick mig att tänka på drömmen jag hade inatt. Jag kommer inte ihåg detaljer. Det hade i alla fall med socker att göra. jag tror att jag fuskade. Det är så jobbigt att när jag äter LCHF så drömmer jag om godis och kakor och sånt nästan varje natt. Jag vaknar upp alldeles kallsvettig för att jag tror att jag har fuskat. Aja, det är bättre än mardrömmar om häxor i alla fall :)
Nu ska jag kolla på film. hejdå på ett tag!
Publicerat: 2011-07-27 @ 09:45:28


Andra dagen.

Jag är inne på min andra LCHF-dag nu, och allting går jättebra! Bara man har någonting att äta så funkar det. Idag gjorde jag en stor skål med kycklingsallad som nog räcker till helgen. efter det gör nog mamma kolpudding som räcker till nästa vecka, efter det fisksoppa som räcker några dagar. sen tänker jag göra en till stor kycklingsallad, det var faktiskt jättegott! Nu tänker jag kolla på en film, sen dansa Zumba, efter det tar jag en dusch, och sen måste jag ta någonting mer att äta. Det är bra att göra upp planer för dagen, det får mig att glömma bort sockersuget jag har.

jag tänker sluta skriva upp vikt och mått vecka för vecka, och jag tänker sluta hålla på och väga mig hela tiden. I alla fall nu till en början. Man ska inte tänka så mycket på sånt, så länge jag mår bra och blir av med mitt sockerberoende :)
Publicerat: 2011-07-26 @ 15:52:31


Bilder från den senaste månaden!

Denna bjuder jag på för att den är lite charmig, och sen för att jag vet att jag inte alltid kommer att se ut så ;)
Jag tänkte lägga ut fler bilder, men jag orkade inte. det tar ju sån tid!
Publicerat: 2011-07-25 @ 16:09:13


Taizé

Detta får bli mitt sista inlägg. om lite mer än en timme så kommer våran taxi som ska ta oss till tågstationen. Efter det blir det att åka till Taizé. Bussresan kommer att ta ca 35 timmar sammanlagt, men det brukar gå fortare än man tror. Bilder kommer när jag är hemma igen. Ses om 11 dagar! :D
Publicerat: 2011-07-02 @ 01:35:06