40 dagar!


40 dagar till bara, sen åker jag!
Publicerat: 2012-06-26 @ 21:04:00


100 dagar!


100 dagar kvar bara, sen är vi här! <3
Publicerat: 2012-06-21 @ 20:58:00


Kryssning idag!


Det ska bli så otroligt skönt att få komma bort ett tag, och tänka på annat än jobb, ansvar och plikter..
Publicerat: 2012-06-19 @ 09:40:47


Svar på kommentar!

Postat av: Christina Goriel
Åhhh vad underbart att du ska till taizé i år! Har läst din blogg ett tag nu, ska också dit i början av augusti:).. No stalker.

Svar: vad kul! vi kanske åker samtidigt. lämna gärna bloggadress (om du har blogg), mail eller facebook. Ifall vi åker samtidigt kanske vi kan träffas där :)
Publicerat: 2012-06-18 @ 21:24:25


trött!

Nu måste jag bli pigg!! jag förstår inte hur man kan vara så trött hela tiden. Igår sov jag över trots att klockan ringde typ halv elva. Och nu när jag vaknade så kändes det som att jag hade sovit ca 3 timmarr. Jag fattar inte hur människor kan ha detta som en vana, jag måste verkligen ha sömn!

Nu ska jag äta frukost och ta ett bad, så man vaknar till lite. Sen blir det jobb! :)
Publicerat: 2012-06-13 @ 09:42:33


Helt sjuk gårdag!

Jag var ju ute och jobbade igår. Kl 19 så började jag känna mig otroligt trött, jag hade jätteont i fötterna efter en hel dag stående och gående. Även fast jag bara då hade sålt 3 biljetter så bestämde jag mig för att ta sista huset, för jag orkade verkligen inte mer. I sista huset, sista dörren öppnar två jättetrevliga killar. De börjar låta jätteintresserad av föreställningen som jag säljer biljetter till. Nästan lite för intresserad. Efter ett tags velande klämmer den ena killen fram "Vill du komma in och äta mat?" Jag var inte ett dugg hungrig så jag tackade nej. Men killen gav sig inte, utan fortsatte att försöka. Till slut gav jag mig och frågade om dom rökte, så att vi kunde ta en cigg i alla fall. Och det gjorde dom, så vi gick in i lägenheten och satt oss och rökte. Helt plötsligt kommer killen med maten, och självklart hade han en tallrik till mig också. Så det var bara att äta och vara glad. maten var god i alla fall.

När jag hade suttit där och varit social ett tag så mötte jag eva vid pizzerian. Hon skulle handla mat. När vi var där så såg jag ett par som jag kände. Så jag passade på att pratade lite om föreställningen. Och jag behöde inte säga så mycket alls innan dom slängde fram pengarna till mig och sa "Vi ska med!!!". När två andra vid bordet bredvid hörde mig prata så blev dom också sugen på att gå. Så dom gick och tog ut pengar, och då fick jag skriva upp dom också! Så dagen slutade med 7 biljetter. Inte jättebra, men inte heller dåligt.

Efter pizzerian gick jag hem och fixade mig lite, sen gick jag tillbaka till killarna som bjöd på mat. Jag hade sagt till dom att jag skulle ha med mig gitarren, så vi kunde spela och sjunga. Eva och Marika kom förbi ett litet tag också, men dom tröttnade snabbt. Tre i natt kom jag hem, och nu sitter jag här, trött som ett svin.
Ha en bra dag!
Publicerat: 2012-06-11 @ 10:24:20


I´m back!

Nu är jag tillbaka efter ett långt uppehåll! Den största anledningen till varför jag inte bloggar längre är på grund av att jag faktiskt har slutat med dieten. Det var både av ren klumpighet, men också lite mitt eget val. Min kropp mår verkligen inte bra av LCHF. Jag har ingen ork, och jag tappar koncentrationsförmågan osv. Just nu har jag ingen motivation till att börja med någonting annat över huvud taget. Men jag har lovat mig själv att aldrig mer väga över 100 kilo, och det står jag fortfarande fast vid. Jag har fortfarande kvar mitt gymkort eller halvår till, och jag ska snart börja använda det igen. Jag får inte ge upp nu, jag har kommit så långt. nästan 18 kilo!!!

Men jag har så mycket mer att tänka på nu för tiden. Jag har berättat att jag har fått jobb va? Nu har jag jobbat där i nästan 2 månader, och det går till och med bättre än förväntat. Företagets bästa säljare hade jag aldrig trott att jag skulle bli. Jag har sålt för universal telecom den här tiden, men nu har jag valt att byta projekt. Så nu håller jag på och fixar så att en kille får hålla en föreläsning mott mobbning här i Forsbacka. Jag ska sälja ca 200 biljetter för att fylla hela lokalen (vilket jag tror att jag gör). Jag har 19 dagar på mig att sälja biljetterna.

Men nu tänkte jag faktiskt ta ett bad, och sen sova. För i morgon blir det jobb! :)
Publicerat: 2012-06-09 @ 22:26:53