plugg.plugg

Jag har hittat ett så jävla smart sätt att plugga på! jag är så duktig. Jag vet, jag skriver ofta scheman, jag tycker att det är enklare att jobba på det sättet. Men nu gör jag i stället en lista på vad som behövs göras varje vecka, så får jag bestämma själv när jag ska göra det, bara det är klart när veckan är slut. Jag har redan strykt en sak från listan så nu är det bara 4 saker kvar :) såhär ser den ut:
Publicerat: 2012-03-29 @ 17:15:37


Vilken jävla dag!

1. Kommer till skolan, bestämmer mig för att gå på toa innan lektionen börjar. När jag ska gå ut så inser jag att jag sitter fast. Låset är trasigt och det går inte att öppna dörren. Jag sliter i handtaget osv, men det går ändå inte. Ringer Linda utifall hon är i skolan och kan komma och hjälpa mig, men hon var hemma. Så jag fortsätter att slita allt vad jag har ett tag till, och till slut så går den att öppna. När jag kommer dit några timmar senare så ser jag en stor lapp på dörren där det står: "TRASIG". Kunde dom inte komma på det lite tidigare?

2.
Ska på lektion, projektarbete. Letar på första våningen efter rätt klassrum, ingen där. Letar på andra våningen, ingen där. Letar på tredje våningen, ingen där. Hittar en från klassen, hon vet inte heller vart vi ska vara. Vi blir osäkra på om vi kollat fel tid på schemat. Vi letar lite till. Går upp till lärarrummet och kollar. Då möter vi våran lärare. Och vi har faktiskt kollat helt rätt på schemat. MEN, typ ingen i klassen var där. Vi är ca 20 i våran klass och 6 kom dit. Så vi var inte de enda som var virriga ;)

3. Ska på lektion, kommunikation. Möter en från klassen. Vi går till klassrummet precis den tiden vi börja. trodde att vi hade kommit för sent. för det satt ingen utanför och väntade. Knackade på, ingen där. Ingen ändrad tid, ingen ändrad sal. Sen är det någon kille från våran lektion som kommer och säger att det inte är någon lektion för att det är eget arbete. Kul för dom som inte var där sist. Ingen lapp, inget mail, ingen info alls.

4. Nån jävla kärring ringer och tackar för nån hjälp jag har gjort med att svarat på nå ankätfrågor. Hon säger att hon väljer ut speciella kunder och att jag är en av de utvalda. Jag ska få testa en vara i 20 dagar helt gratis. Jag behöver inte betala någonting och det är ingenting bindande. "åh, gratisgrejer" är det enda jag tänker, så jag tackar självklart ja. Så läser hon nå avtal om att jag vill ha hem "gratisvarorna", och i inspelningen säger hon att jag betalar för portot själv. 70 kr. Då blev jag sur. Men som tur va så va det inget bindande. Och det är väl kul att få testa nya saker, det är ju i alla fall något jag får användning för ;)

Men annars har jag i alla fall haft en toppendag med mycket skratt och prat, men lite mindre plugg. Men nu sitter jag ensam vid datorerna, så nu får jag äntligen tid att tänka på det. Tre timmar till tills skolan stänger, så nu blir det plugg,plugg,plugg!!! :D
Publicerat: 2012-03-29 @ 15:53:20


Idag ska bli en bra dag hade jag tänkt!

Vaknade pigg och glad idag. Vilken tur, för idag är jag verkligen tvungen att ta 7.25-bussen till skolan. På kommunikationen ska vi kolla på en film som heter "armlös, benlös, makalös". Sen har jag inga andra lektioner. Så det blir en slapp dag. Efter skolan så åker jag ner och tränar några timmar och efter det åker jag hem till Forsbacka för att umgås med Eva och en annan vän :)

I morgon kommer bli en lång dag, men det behövs. Jag åker in med samma buss på morgonen och tränar. Efter det går jag och äter lunch, och sen sitter jag och pluggar på skolans datorer till kl sju. Så då måste jag ha en matlåda med mig. känns så skönt att äntligen få en hel del saker gjorda i morgon. Men idag känner jag att jag behöver en ledig dag, slippa tänka på skolarbeten och sånt alls. Det behöver jag. :)

Publicerat: 2012-03-28 @ 06:55:08


"Nothing will break me down"

Godmorgon! Jag ställde faktiskt kl på 6 i morse, men med tanke på att jag bara sov ca 4 timmar inatt på grund av mardrömmar så bestämde jag mig för att strunta i att träna, och sova lite extra. Så nu är jag pigg i alla fall.

Tänkte bara göra en snabbt inlägg nu och berätta att det i söndags tog slut mellan mig och Sebbe. Jag tänker inte gå in på detaljer, men det var i alla fall ett gemensamt beslut. Så troligen blir min uppdatering nu den närmaste tiden lite tråkig. Jag känner inte att jag orkar. Jag tog till och med ett litet uppehåll från Fashion Avenue på facebook. Och det, kan jag lova, är INTE likt mig.

Här kommer en liten bild som visar min viktresa hittills. Det är ju lite skillnad ;)

Publicerat: 2012-03-27 @ 10:02:56


Veckans vikt och mått!

Vikt:

Startvikt: 110 kg
Dagens vikt: 95,8 kg
Viktminskning denna vecka: -1,2 kg
Total viktminskning: -14,2 kg


Mått:

Byst: 111 cm (0)
Midja: 92 cm (0)
Höft: 119 cm (0)
Lår: 75 cm (0)
Överarm: 43 cm (0)
Det som står först är måtten för idag och det inom parantes är veckans minskning.

Total minskning i cm: -41


Egna tankar:
Jag är jättenöjd över vikten, men måtten hände det ingenting alls med. Troligen så beror väl det på att jag har ätit så mycket i helgen. våfflor, pannkaka, chokladmousse, cocostoppar.. Allt enligt LCHF, men det är ju ändå inte så bra att äta för mycket av det. Nästa vecka ska jag skärpa mig! Inge gotta och mycket träning. Vill ju se resultat på måtten också!! ;)

Publicerat: 2012-03-25 @ 10:34:33


planer!

Jag känner verkligen på mig att fortsättningen på 2012 kommer att bli ett bra år! Det finns så mycket jag ser fram emot. Därför tänkte jag göra en lista på just det. Så ni får se vad jag har för planer den närmaste tiden!

14 dagar kvar till.... marikas fest
62 dagar kvar till.... Sista dagen innan sommarlov
141 dagar kvar till....min födelsedag
149 dagar kvar till....natta är beräknad att få bäbis
150 dagar kvar till....sebbes och min årsdag
189 dagar kvar till.... vi åker till egypten
201 dagar kvar till....Hampus fyller 2 år

Det var det! hejdå!

Publicerat: 2012-03-24 @ 19:40:16


Kycklingpenis!


Idag blev det kycklingpenis till middag. MUMS! :D
Publicerat: 2012-03-19 @ 19:11:00


städa? nej tack.

Tänk att man alltid ska ha någonting att skylla på när man inte orkar städa. Eftersom jag är ledig idag så tänkte jag att jag skulle städa lite grann. Men hela min dag har sett ut ungefär såhär:

-09.00    Vaknar, startar datan, går på toa, sätter mig och kollar facebook, kollar på film.
-09.40   vägning och mätning
-10.00   Kämpar jättelänge med att försöka hitta en sida med en bild på en "normalviktig" tjej, där det står hennes mått osv. Vill kunna sätta ut mål på midja, höft och lår. HELT OMÖJLIGT.
- 10.50   röker
-11.00    äter frukost
-11.30    spelar lite spel på datan
-12.30   läser bloggar, kollar mail osv.
-12.50   röker
-13.00   spelar mer spel
-13.30   äter lunch
-13.45   ringer runt lite ställen angående sommarjobb.
-14.00   Spelar gitarr och sjunger
-14.40   började blogga

Alltså, det enda som var nödvändigt av dom där grejerna var ju att väga och mäta mig, äta och ringa angående sommarjobben. MEN; tiden som är kvar nu, ska jag göra det här:

-15.00   
röka
-15.10     diska
-16.00     plocka
-17.00     läxa
-21.00(tror jag)  thailandprogrammet! ;)

Förresten!!! Idag fick jag en förfrågan av en bekant om jag ville vara med i ett repotage hon gör i skolan. Det ska bli superkul. Hon ska intervjua mig på måndag om en vecka :)
Publicerat: 2012-03-19 @ 14:55:54


Veckans vikt och mått!

Vikt:

Startvikt: 110 kg
Dagens vikt: 97 kg
Viktminskning denna vecka: -1 kg
Total viktminskning: -13 kg


Mått:

Byst: 111 cm (1)
Midja: 92 cm (1)
Höft: 119 cm (0)
Lår: 75 cm (0)
Överarm: 43 cm (0)
Det som står först är måtten för idag och det inom parantes är veckans minskning.

Total minskning i cm: -41

Egna tankar:
Jag är nöjd! Anledningen till att jag gick upp förra veckan är troligen för att det var veckan innan mensen, och då brukar jag för det mesta gå upp. Så det var skönt att se hur snabbt det gick ner igen nu :)

p.s. Ja, jag vet att inlägget är ett dygn sent, men jag var borta hela dagen igår, så jag hann inte.

Publicerat: 2012-03-19 @ 09:57:17


mobilbloggning!

Tänkte slänga in ett litet blogginlägg från mobilen (bara för att jag kan), nu innan jag ska sova. Jag är så otroligt tråkig på bloggen nu för tiden. Men det ska ändras på. Jag tror att det kan bero på att jag är lite nere, eftersom jag inte går ner i vikt som jag vill. Blev så besviken när jag vägde mig i söndags. Minus sex hg! Jag ligger minst en vecka back. Jag som ville vara lite halvsmal i sommar i alla fall. Jag som ville trivas i bikini. Jag som ville höra andras kommentarer; fan vad smal du har blivit! Och jag skulle tacka, och sen gå vidare och fortsätta visa upp min nya kropp. Typ så. Vet att det låter så jävla töntigt, men jag har alltid drömt om att göra det... Men nej, nu måste jag tänka positivt! Det har varit några dåliga veckor ja, men då kan det ju bara bli bättre i och för sig. Visst att jag kanske inte kommer väga 70 kilo i sommar, jag kommer fortfarande vara mindre än vad jag är nu. Sånt här tar lång tid, det måste jag acceptera:-) men nu ska jag sluta tråka ut er med mitt tjat, för nu ska jag sova.. P.s. Furuvik smsade idag och sa att dom ville ha en telefonaudition med mig. Så i morgon bitti ska jag ringa dom! Någon som har nä tips på vad man kan säga till dom? ;-) godnatt!!
Publicerat: 2012-03-14 @ 22:55:35


bild


Som TUR var så fick jag i alla fall mitt skolarbete gjort ;)

Publicerat: 2012-03-14 @ 12:39:34


10 veckor!

Igår så hade jag gått på dieten i tio veckor, det betyder att jag är i vecka 11 nu!! Det känns helt overkligt att jag har klarat detta. Under de här 10 veckorna så har jag ju faktiskt tränat ganska mycket också (även om jag har blivit lite lat senaste tiden), så nu tänkte jag räkna upp allt jag har gjort!

-2 timmar zumba
-1 timme simning
-29 timmar GYM!

Även om det har gått jättesakta senaste tiden så måste jag bara säga att jag är otroligt stolt över mig själv! Jag har inte ätit någonting annat än vad jag får äta enligt dieten. 12 kilo har jag gått ner nu. Jag har kommit så långt, men resan är verkligen inte klar än. Jag vill verkligen ner till 70 kilo och jag ska kämpa för att komma dit. Jag ger aldrig upp!

Tog en bild idag för att se om det har blivit någon skillnad på "gäddhänget". Och det hade det verkligen. Lite dålig bild, eftersom det är svårt att knäppa kort på sin arm när man samtidigt måste använda den. Hoppas bilden duger ;)


Jag är så grym!!
Publicerat: 2012-03-12 @ 17:27:18


läxa!

Angående dataförbudet fem här veckan som jag kanske har nämnt så blir det inte helt som jag har tänkt mig. Ska försöka att sitta så lite som jag kan, men ibland måste man ju in och kolla facebook och blogga och så;-) i alla fall så bloggar jag från mobilen nu. Sitter ute på bron och röker. Det är ju så fint väder ute idag! Undra om det kanske är dags att börja hoppas på våren igen nu? Blir alltid på så bra humör när våren börjar komma, det betyder ju att sommaren närmar sig! Idag blir det i alla fall en riktig läxdag, jag känner att det behövs. Hela veckan kommer förhoppningsvis att bestå av en hel del läxa! I morgon ska jag till konsum här i forsbacka och höra om det är okej att jag står där och fortsätter med mina enkätfrågor. Lättare att stå där än att behöva gå runt och tjata på folk på nian. Speciellt eftersom jag är ledig i morgon också. Men nu ska jag gå in och fortsätta att skriva instuderingsfrågor till religionen. Hoppas att alla får en riktigt bra dag!:-)
Publicerat: 2012-03-12 @ 16:06:46


Veckans vikt och mått!

Vikt:

Startvikt: 110 kg
Dagens vikt: 98 kg
Viktminskning denna vecka: + 0,6 kg
Total viktminskning: -12 kg


Mått:

Byst: 112 cm (0)
Midja: 93 cm (0)
Höft: 119 cm (0)
Lår: 75 cm (0)
Överarm: 43 cm (0)
Det som står först är måtten för idag och det inom parantes är veckans minskning.

Total minskning i cm: -39


Egna tankar:
Jag blir så arg! Men jag vet ju varför sånt här händer, men jag hatar att alltid ha någonting att skylla på. MEN, jag har ätit jättemycket mörk choklad. Och även om det sägs att man får äta det, så tror jag inte att det är meningen med flera chokladkakor i veckan. Jag gymmar aldrig längre heller. Så nu måste jag verkligen göra det. En sak varje dag ska jag göra. Orkar jag inte gymma så kan man åka och simma, ta promenad, cykla, dansa zumba. Det finns verkligen hur mycket som helst som man kan göra! Aja, jag har lärt mig en läxa nu i alla fall. Jag trodde aldrig någonsin att det skulle vara ett plus på vågen, men nu var det så. Så nu får jag fan skärpa mig!

Publicerat: 2012-03-11 @ 13:42:22


gästbloggar från lizzes mobil

Lizze ligger med min mini(emil) på magen & myser, blir ju avundsjuk ;) nu ska jag passa på att sova lite mer, nu när jag kan. Hoppas ni får en bra dag! //Sandra ( http://enligtsandra.webblogg.se )
Publicerat: 2012-03-10 @ 08:27:14


Blir irriterad!

Jag förstår verkligen inte hur alla kan vara så upptagna hela tiden. Jag har frågat typ 10 personer nu om de vill hitta på något ikväll, hälften av dom har inte svarat, resten har fullt upp. Ser ut som att jag får spendera kvällen ensam. Grejen är att jag inte orkar åka någonstans heller, vill ju vara hemma. Mamma ska iväg med jobbet ikväll och jag hatar verkligen att vara ensam hemma. Vi har typ inga lampor, det är kolsvart, tyst och helt ensamt. (ja, jag är mörkrädd) Ush, nej, det går verkligen inte!

Jag som hade tänkt köpa hem ingredienser till min chokladmousse, också har jag fått hem en jättebra film ifrån lovefilm. Men det verkar som att det blir jag och katten ikväll. Tur att jag har henne i alla fall :)
Publicerat: 2012-03-09 @ 10:45:42


<3

Publicerat: 2012-03-08 @ 17:44:00


Torsdag!

Ush vilken seg dag! Vaknade runt tio. Skulle egentligen ringa och söka en massa jobb idag. Men insåg sen att jag inte kunde det på grund av vissa orsaker. Så har i stället legat och kollat på big brother i några timmar (från 10-14). Helt onödigt, jag vet. men nu har jag ju kollat på alla avsnitt, så nu behöver jag inte kolla nå mer. Sen så förtjänar jag att slappa framför datorn ett tag, eftersom det inte är lång tid kvar tills min datafria och tvfria vecka börjar. Ser inte ett dugg fram emot det, men jag vet att jag kommer må så bra av det, så jag måste :)

Nu ska jag diska och så lite grann, sen kommer mamma hem och då blir det torsk!
Publicerat: 2012-03-08 @ 14:41:37


Skolan osv.

Fick en fråga om vad jag pluggar för något, så tänkte berätta lite snabbt om det nu :)

just nu pluggar jag upp ämnen på komvux som jag inte fick godkänt i då jag tog studenten. Jag läser 50 % bara, och har tre kurser just nu. (projektarbete, religion och människor i behov av stöd). När religionen tar slut om två veckor så ska jag börja direkt med kommunikation. Från och med augusti så pluggar jag 4-5 kurser till. Så då blir det nog ca 75 % studier. Jag vet inte exakt vilka ämnen det är, men jag tror att det är psykosocial, samhäll, datakunskap och fritid för funktionshindrade. Det kanske är en kurs till, men vet inte vilken.

Jag pluggar ju människor i behov av stöd nu via datorn, så då har vi närvarotest en gång i veckan, och en stor insändningsuppgift varannan vecka. Sen har vi det "stora provet" i maj. Projektarbetet jobbar vi nästan aldrig med i skolan. Så är inte så mycket där. Har lektion ca 5-8 timmar i veckan.

Mitt projektarbete ska vara en tidning där jag skriver om kost och träning. Olika dieter osv. Kommer ta med olika träningssätt som dans, styrketräning, kondition. Jag kommer även ha med min egen historia, även om jag kanske inte ens kommer komma halvvägs då tidningen ska vara klar. Sen så ska jag ha med undersökningar då jag kommer att gå med ankäter på stan och fråga folk i olika åldrar om deras matvanor och motion. Sen ska jag även ha med intervjuer med folk som tränat väldigt länge. Jag vill ha en som håller på med dans, en som tränar styrka och sen en som gör något annat, vet inte riktigt vad än. Så om det är någon som vill ställa upp på en intervju om ca en månad (som har tränat väldigt länge), hör gärna av er!

Publicerat: 2012-03-05 @ 22:42:47


Är jag för tråkig?

Sitter i skolan just nu. Har ingen lektion idag (bara ett "möte"), men jag åkte hit ändå. Jag kände att det behövdes. Jag har så mycket skolarbete nu, trots att jag bara går 50 %. Har så jävla svårt att koncentrera mig, så allt går så mycket saktare. Men nu har jag i alla fall fixat en liten del. Det är bra, så länge det går framåt så är jag nöjd! Snart ska jag gå på det där "mötet", sen blir det lunch med eva. Efter lunchen har jag ca en och en halv timme på mig innan en tjej kommer och förhoppningsvis köper min balklänning. Efter det drar jag på stan och fikar, handlar lite och sen tränar :)

Känner att jag börjar tröttna lite på bloggen. Det är inte det att jag inte vet vad jag ska skriva. Jag har en massor jag VILL skriva. Men det är bara det att jag känner att det är så onödigt då det ändå inte känns som att det är någon som läser. Jag vet att folk läser, eftersom jag ser ju det på statistiken. Men ändå så får jag inga kommentarer längre. Är jag för tråkig?

Publicerat: 2012-03-05 @ 10:38:29


<3

Publicerat: 2012-03-04 @ 17:43:00


Veckans vikt och mått!

Vikt:

Startvikt: 110 kg
Dagens vikt: 97,4 kg
Viktminskning denna vecka: -0,3 kg
Total viktminskning: -12,6 kg


Mått:

Byst: 112 cm (0)
Midja: 93 cm (0)
Höft: 119 cm (0)
Lår: 75 cm (0)
Överarm: 43 cm (0)
Det som står först är måtten för idag och det inom parantes är veckans minskning.

Total minskning i cm: -39Egna tankar:
Jag hade inte förväntat mig att det skulle gå så bra den här veckan. Har man inga förväntningar så kan man ju  inte heller bli besviken. Jag har ätit den där chokladmoussen 4 gånger den här veckan. Plus att jag inte har tränat en enda gång. Jag har ju lov nu, och jag tycker alltid att det känns så jobbigt att behöva åka buss i en och en halv timme för att gymma. Då tar jag det hellre de dagar jag går i skolan :)

Publicerat: 2012-03-04 @ 11:55:29