söndag

Känner på mig att det här kommer bli ett ganska långt och tråkigt inlägg. Men behöver skriva av mig lite. Det är så mycket som händer och jag har aldrig tid till att blogga, så därför passar jag på nu.

Det första jag tänker prata om, det är vikten. Jag går typ inte ner i vikt längre, och det är så jävla frustrerande. Jag äter fortfarande LCHF, men sockersuget börjar tyvärr komma tillbaka lite eftersom jag äter mörk choklad och dricker sockerfri läsk ibland. Enligt dieten får man göra det, eftersom det inte är nå kolhydrater, men det är ju inte så bra för sockersuget. Jag börjar känna mig stressad eftersom det är mindre än 3 månader kvar tills jag ska sluta med dieten. Visst, jag kommer ju fortsätta att äta nyttigt och träna efter det. Men eftersom kroppen är van att inte ha några kolisar så kommer den säkert få en chock och göra så att jag går upp en massa i vikt några veckor. Egentligen bryr jag mig inte så jävla mycket, huvudsaken är ju att jag mår bra. Men jag hade ju sett framför mig att jag skulle vara smal i sommar. Men så blev det inte. Jag får satsa på sommaren 2013 i stället. Man kan ju inte räkna med att man ska fortsätta att rasa i vikt för evigt. Det brukar bara vara de första veckorna man gör det.

Anledningen varför jag ska sluta med LCHF om mindre än tre månader är för att jag ska följa med till Taize i början av augusti. Det är nästan helt omöjligt att äta dieten där, och resan kommer inte bli samma sak om jag t.ex. inte äter med de andra osv. Men som sagt, så länge jag mår bra, och det gör jag verkligen!

När jag kommer hem ifrån Taize så är det bara en och en halv månad kvar tills jag åker till egyptien. Ska bli så jävla härligt! Åker ju med mamma och Jossan. Det är jossans första utlandsresa, hon har aldrig åkt flygplan förut, så det ska bli roligt. Vi blir där i två veckor, jag och mamma tycker att en vecka tar slut så fort, så därför åker vi alltid i två veckor nu för tiden.

Jag har ju börjat jobba på topsell för ca en månad sedan. Därför har jag valt att hoppa av skolan. Anledningen varför jag pluggade var ju för att jag inte hade något jobb, men nu har jag det bästa jobbet någonsin, så därför har jag valt att satsa på jobbet till 100 %. Just nu sitter jag faktiskt och väntar på mitt team som ska komma hem till mig, för idag ska vi vara ute och sälja i Forsbacka. Dom kommer om ca en halvtimme, och jag sitter just nu i handduk utan smink och allt, så det börjar kännas som att det kanske är dags att sätta fart!
Just det, bilderna jag har lovat kommer troligen ikväll, eller i morgon. får se när jag har tid :)
Publicerat: 2012-05-06 @ 12:39:29