True Talent!

Det känns inte lika roligt att titta på  true talent längre nu när Sara inte är kvar. Men jag måste ju göra det ändå, bara för att det fortfarande finns en person där som jag vill ska vinna. Men, trots att Sara inte är kvar i true talent så är hon fortfarande en stjärna!
Publicerat: 2011-10-31 @ 12:56:34


Söndag

Jag har blivit lite dålig på att blogga nu för tiden, så jag tänkte berätta lite smått om vad jag har gjort de senaste dagarna!

Torsdag:
Vaknade upp hemma hos Emma, åkte ner till stan och sen till Sandra och Hampus. Bara satt i varsin soffa hela dagen, både Sandra och jag var lite seg tror jag. Var där till kvällen och sedan åkte jag hem.

fredag:
Sandra kom hem till mig på dagen, och vi åt mat på pizzerian, kolla tv osv. Sandra och Hampus bestämde sig för att sova kvar hemma hos mig för att vi hade så roligt. Sandra fick värkar fram tills under natten, men dom avtog som tur var! vet inte varför, men den dagen gick väldigt snabbt. Trots att vi inte kom i säng förän kl fyra på natten. Jag kunde inte somna förän kl 7 på morgonen. hampus var lite jobbig för att han var sjuk, så jag gick in och sov med mamma. Men inte blev det nå bättre så som hon snarkar!

Lördag:
Vaknade av att jag hörde att Sandra och Hampus var uppe. Vi åt frukost vid halv ett. Efter det så badade Sandra och Hampus för första gången tillsammans i badkar. Jag passade på att ta lite bilder som jag lägger in på bloggen så fort jag lagt in dom på datan. Efter det gick vi till lekparken och lekte, sen fick vi skjuts till valbo och då blev det halloweenfest! :D

Söndag (idag):
har typ bara segat hela dagen. Var på konsum och handlade nyss och snart ska vi äta mat. Efter det ska jag städa lite och sen troligen ta ett bad. Sen ska jag gå till kiosken och handla något till True talent!!

Publicerat: 2011-10-30 @ 16:12:00


Torsdag

Sitter hemma hos Sandra och hampus och myser med nybakta kakor och saft. Vi ska snart titta på baksmällan 2. Hoppas att den är bra! Det var meningen att jag skulle stanna hos Jossan hela veckan, men jag orkade inte vara kvar eftersom hon både jobbar, tränar och går på kurs.Lite tråkigt att vara ensam om dagarna. Hörs!
Publicerat: 2011-10-27 @ 18:54:01


Sätra i morgon.

Inte så bloggsugen alls så ni vet. Och i morgon åker jag till Jossan och blir där fram tills på lördag eller söndag. Troligen söndag. Så det blir nog inte så mycket bloggande där borta i sätra heller!
Idag ska jag vara med Sebbe, sista dagen på en heel vecka. Nu måste jag äta frukost. hejs!
Publicerat: 2011-10-24 @ 14:05:02


Ryggvärk och dåliga drömmar!

Idag har jag ont i ryggen! Den låser sig lite då och då beroende på vad jag gör, och det är jättejobbigt. Det är speciellt då jag ligger ner och ska resa mig upp, då går det nästan inte, utan jag får rulla ner för sängen istället.

Jag drömde en mardröm inatt;
Det första jag kommer ihåg var att jag skulle bada bubbelpool. Jag fyllde upp vattnet, också kommer det en massa killar som säger att dom vill bada med mig. Jag säger till dom att jag inte vill bada med dom, så då går jag istället och letar efter sebbe. I drömmen har Sebbe tydligen haft två förhållanden samtidigt. Ett med mig och ett med en annan tjej. Så jag letar upp sebbe för att berätta att jag inte tycker att det är okej att han är tillsammans med två tjejer samtidigt, då jag ser det som otrohet. Men han säger till mig att det inte är det. Jag ringer upp tjejen och hon lovar att aldrig träffa Sebbe igen (hon verkade jääättetrevlig!). Efter det så kommer jag ihåg att en av mammas bästa vänner ligger på en bår och är påväg att dö. Men om jag syr ihop henne så skulle hon överleva. Så jag börjar sy och mitt i allt, trots att hon var så nära döden, så skriker hon: "se till att stygnen blir bra så att jag får ett fint ärr efteråt!". Efter det så ringer min mamma och berättar att en av mina bästa vänner (Linnea) har dött. Jag åker dit och dom visar ett filmklipp där Linneas lillasyster sitter och gråter med Linnea i famnen. Jag börjar också stortjuta...

Sen vaknade jag. Fortfarande panikslagen. jag fattade ingenting. det första jag gjorde var att sms:a Linnea och fråga om hon fortfarande levde. Och det gjorde hon. Tur var väl det.
Nu ska jag försöka sova. Sebbes internet funkar ju inte ändå, så det är ingen idé att sitta uppe och vänta på honom. Godnatt!

Publicerat: 2011-10-21 @ 00:09:56


Planering för veckan!

Idag:
Antingen när karusellerna sover-maraton med mig själv eller film med Sebbe.

I morgon:
Antingen när karusellerna sover-maraton med mig själv eller film med Sebbe.

Fredag:
Stan med Simon.

Lördag:
Fira nysen!

Söndag:
True talent!
Publicerat: 2011-10-19 @ 16:42:48


<3

Jag har världens finaste pojkvän ♥


Nu ska jag till sandra. Tjohoo!
Publicerat: 2011-10-18 @ 11:55:09


Wrestling!

Sitter hemma hos simon just nu och spelar lite wrestling! Hittills har jag förlorat alla gånger och är skitsur!
Snart jag hem och städa lite och sen duscha, och om några timmar ska jag hem till sebbe ♥
Publicerat: 2011-10-17 @ 16:10:25


:)


Jag är fin som jag är.
Publicerat: 2011-10-17 @ 00:54:25


Kalas!

Idag blir det kalas!
Vi firar både mamma och morbror på samma dag, det ska bli kul! Jag kan inte berättat vad jag har köpt eftersom mamma läser min blogg. Men om jag kommer ihåg det så berättar jag sen. Nu ska jag gå och tvätta håret, klä på mig och så. Efter det ska jag gå till konsum och handla. Förhoppningsvis har sebbe vaknat då så att man får träffa honom ett tag idag. hejdå!
Publicerat: 2011-10-15 @ 10:56:04


Nu är du ingen bäbis längre!

Idag fyller världens sötaste Hampus ett helt år! Det känns jättekonstigt att nu veta att han inte längre är en bäbis, utan nu är han ett barn. ♥
Snart ska jag hem till honom och fira. Men först ska jag till köpis och Handla lite. Simon följer med så att jag får lite sällskap. Om jag kommer hem i tid så kanske jag hinner träffa sebbe ett tag och ta en cigg :)
Publicerat: 2011-10-11 @ 10:28:54


Fortet!

Haft en väldigt mysig natt med min älskling!
Nu kollar jag på fortet med mamma och ikväll kommer simon hit och kollar på true talent med oss.
Är inte på nå blogghumör, så det blir nog inga mer inlägg idag på ett tag!
Publicerat: 2011-10-09 @ 12:45:27


Fredag

Idag är det 2 månader, 3 veckor och 4 dagar kvar tills jag ska börja med min diet! Det ska bli otroligt roligt för det känns faktiskt som att det kommer gå väldigt bra. Just nu sitter jag hemma och kollar på tv. Har nyss ätit mat och tänkte snart kolla på en film. Efter det ska jag diska och sen möta mamma på konsum. Ikväll ska jag försöka tjata hit Sebbe ett tag, det känns som att det var evigheter sedan jag träffade honom. Men det var ju bara två dagar. I morgon ska jag äntligen få sova med Sebbe! det har jag inte fått gjort på två veckor, så det ska bli mysigt. Nu har jag inte mycket mer att berätta!
Publicerat: 2011-10-07 @ 14:41:56


<3

I am still enchanted
By the light you brought to me
I listen through your ears
Through your eyes I can see


Publicerat: 2011-10-06 @ 12:32:59


Onsdag

Någonting är på väg att förändras. Jag känner det i hela kroppen men jag vet inte vad det är. Nya möjligheter har kommit, nya vägar har visats, och jag känner att jag kan göra precis vad jag vill! Men tyvärr så är det fortfarande så att jag sitter lite fast. Men det blir bättre, jag är på väg någonstans i alla fall, det vet jag. Jag tror att labbis kommer att öppna många nya vägar för mig. Jag mår så bra när jag är där, men samtidigt så har jag så svårt att vara mig själv riktigt, men det kommer!

Nu ska jag borsta håret, tänderna, gå på toa och slänga på mig lite smink, sen ska jag gå till Sebbe och kolla på film. Jag har faktiskt saknat honom jättemycket. Vi har inte haft en riktigt myskväll på en vecka. Har bara träffats typ en kvart sedan i torsdags. Men nu äntligen ska jag få vara med honom!
I morgon ska jag däremot inte vara med honom. Då ska han och Simon wrestla och jag och mamma ska ha myskväll. Sen på lördag ska jag vara lekledare på ett barnkalas och någon av nätterna i helgen ska sebbe sova hos mig.
Publicerat: 2011-10-05 @ 19:10:32


Det är dagar som dessa som jag verkligen älskar att jag är den jag är!





Jag duger som jag är !

Även om jag vissa dagar (för det mesta) ser ut såhär;

Publicerat: 2011-10-04 @ 17:46:52