kläder

Jag vill ha nya kläder! Men det är verkligen inte roligt att köpa kläder när man är så stor. Jag kan inte ha någonting och det tar flera timmar att hitta ett enda plagg som sitter bra.
Nu ska jag laga mat, sen ska jag städa och duscha. Kl 7 ska jag till sebbe :)När jag blir smal ska jag köpa sånna här kläder :)
Publicerat: 2011-11-30 @ 11:52:11


Big brother!

Jag förstår inte varför, men senaste tiden har jag haft så konstiga drömmar om big brother! Första gången drömde jag att jag fick vara med och bestämma vilka som fick vara med osv. Jag kommer ihåg att jag valde lite ungdomar från Forsbacka, men också lite gamla konfirmander!? :O

Andra gången (inatt) drömde jag att jag var med och deltog i big brother. Jag kommer inte ihåg så jättemycket detaljer men jag vet att det var en massa tävlingar som vi hade där, och att tappade byxorna! jättekonstigt. Sen vann jag i alla fall big brother, och när jag kom ut där ifrån så satt jag inne på google osv och sökte på mitt namn, men det var inte någon alls som hade skrivit om mig. Jag kollade på facebook, och ingen hade gjort vänförfrågan, och jag läste i tidningen och de hade inte skrivit om mig alls. Jag var helt bortglömd..
Undrar vad detta beror på?

Aja, nu måste jag fixa lite, sen ska jag och mamma kolla på "kär och galen"! Och i morgon ska jag hem till älskling! ♥
Publicerat: 2011-11-29 @ 19:13:29


3 månader!

Idag firar jag och älskling 3 månader tillsammans! Tiden går sjukt fort. Det känns som att jag nyss tog studenten. Det känns som att jag och Sebbe nyss möttes vid gamla kiosken för att ta en cigg, men det blev flera timmar! Det känns som att det inte var så länge sedan alls Jossan typ bodde här hos mig, då vi träffade sebbe och Simon och Sebbe varje dag, hade filmkvällar, spelade spel osv. Den här sommaren har varit otroligt bra, jag har knappt insett an den är slut än. Eller jo, när snön kom i förrgår så insåg man ju att det inte var sommar. När Sebbe kom och spelade "hej mitt vinterland" och till och med kastade en snöboll på mig, då måste man inse att det inte är sommar.

Vi får se vad jag ska göra denna dag! Förhoppningsvis ska jag hem till Sebbe. Eftersom vi firar tre månader idag så skulle det vara trevligt att träffas. Kanske kolla på en film. Men kan inte han så ska jag ha en skön hemmakväll. Skriva av lite låttexter och ackord, kolla på big brother och äta något gott. Men jag skulle hellre önska att den dagen fick bli i morgon, så jag får träffa sebbe idag :)

Nu ska jag snart diska och sen hoppa i en dusch!
Ha en bra dag!
Publicerat: 2011-11-29 @ 14:34:44


trött!

Jag glömmer visst bort att jag har en blogg ibland. Men tänkte bara göra ett kort inlägg nu och berätta vad jag har gjort de senaste dagarna.

Fredag: Var hemma hos Eva och kollade film och bakade lussebullar!

Lördag: hade myskväll med mamma. kollade film och åt god mat.

Idag: var i kyrkan med mina konfirmander.

Nu är jag trött och ska därför sova!

Publicerat: 2011-11-27 @ 22:38:31


Att göra idag!

Nu: kolla på film!
Sen: Diska och plocka lite.
Efter det: skriva av ackord från datan till min bok!
På eftermiddagen/kvällen: fixa mig och gå till eva. kanske kolla film eller spela spel! :)
Publicerat: 2011-11-25 @ 12:57:24


Torsdag!

Jag har varit i Valbo hos Sandra från måndag till igår, därför har jag varit lite dålig på att blogga. Och det kommer nog fortsätta så ett tag till. Idag kanske jag ska till Sebbe, men tyvärr så har ju han gått och blivit sjuk, så det kanske inte blir av. Men man får väl hoppas på det bästa. Saknar honom otroligt. ♥

Nu ska jag äta, sen duscha. Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda!
Publicerat: 2011-11-24 @ 12:51:08


Ge mig sinnesro

Nu har jag fått en ny data av pappa. Det är synd att det blev en massa krångel med den. T.ex: Har inge bra internet, så datan går jättesegt. Gick inte att lägga in min dagbok som jag har skrivit i 7 år. Gick inte att öppna min film, så jag kommer inte kunna fortsätta på den på ett tag. Sen så hittar jag inte mitt the sims så det kan jag ju inte spela heller, som jag hade sett fram emot så länge..

Men jag måste se det hela positivt! Jag och mamma slipper slåss om datan i alla fall, för nu har jag en egen som hon inte kan komma åt.

Nu jävlar ska jag göra något åt det här!


"Gud

Ge mig sinnesro
Att acceptera det jag inte kan förändra
Mod att förändra det jag kan
Och förstånd att inse skillnaden"
Publicerat: 2011-11-20 @ 01:27:40


Städa!

Idag ska jag städa! Pappa kommer ju i morgon och fixar med nya datan på mitt rum, så då är det nog bäst om det ser lite bra ut där inne. Fast, först måste jag nog ta något att äta. :)
Publicerat: 2011-11-18 @ 12:58:12


nytt schema

idag var jag på möte på komvux. jag fyllde i en ansökan om att börja plugga där i januari. Hon sa att min ansökan var lite sen, men att det brukar finnas platser över, och isåfall får jag en plats. Det känns ganska bra, jag tror nog att jag kommer få plugga från våren ändå. får jag börja nu till våren så tänker jag spara körkortet till sommaren och satsa allt på betygen först. jag får lägga mitt schema ungefär hur jag vill, och ungefär såhär ser en perfekt vecka ut för mig:


som ni ser har jag tagit bort körkortet, och tagit bort mycket skoltid, men lagt till mer läxtid. Och trots att det känns  som om jag kommer ha så mycket att göra om dagarna så har jag ändå mycket fritid kvar!
Publicerat: 2011-11-17 @ 22:50:51


schema

Jag har tänkt lite. Funderat på vad som är bäst för mig. Jag kan klara av att plugga samtidigt som allt annat, om jag får ett bra schema. om det inte är jättelånga dagar typ åtta till fem varje dag. Men det tror jag inte. Så nu har jag gjort ett schema på hur en vecka kan se ut för mig från och med januari. Skoldagarna jag har gjort är väl ganska "normala". Jag har lagt till lite körkortstider också eftersom jag tänkte börja med det i april nån gång.

Publicerat: 2011-11-16 @ 23:22:02


Komvux?

Anna och Nellie kommer inte idag, så det blir bara sandra och hampus.
Jag har tänkt lite idag, på min framtid. Jag vet inte om jag borde börja på Komvux nu till våren. För det första så börjar ju jag med min diet första januari. Och jag kommer att ta det 100 % seriöst. om jag börjar plugga i januari så kommer jag ha skola 5 dagar i veckan, gym/simning ca 3 dagar i veckan, plus zumba, läxor, vänner, familj och sebastian. Det kommer inte funka :/
Men jag ska dit i morgon ändå. Jag tänker kolla upp om det är möjligt att klara alla betyg under ett halvår eller om jag ska gå ett helt år. för är det ett helt år som gäller så börjar jag ju i augusti.

Nu måste jag klä på mig, för snart kommer sandra! :)
Publicerat: 2011-11-16 @ 15:50:41


Främmande!

Idag får jag främmande av sandra, Anna, Nellie och Hampus. Så det blir full fart här hemma snart! Vi ska äta äppelpaj, kanske kolla på film. Idag tänker jag vara så smart att jag plockar bort allting som ungarna når i vardagsrummet, jag stänger dörren till mitt rum och ställer något i vägen så dom inte kommer in i hallen. på det sättet kan jag, sandra och anna göra lite vad vi vill utan att vi behöver springa efter dom hela kvällen.

Nu ska jag äta mat, sen måste jag städa lite innan dom kommer ! 
Publicerat: 2011-11-16 @ 11:42:44


ändrade planer

På onsdag (i morgon) ska jag inte vara med någon, för då ska jag städa hela rummet eftersom pappa ska hit i helgen och installera en data. På fredag ska jag troligen hem till Anna med några andra och äta mat och spela spel osv. Nu ska jag laga mat, och sen titta på ett avsnitt av Big brother! :)

Publicerat: 2011-11-15 @ 13:05:44


Lite planer för veckan!

Idag:  Slappdag, bara vara med mig själv!

Tisdag: äta paj och kolla film hemma hos sebbe.

Onsdag: Vara med sandra om hon kan, annars någon annan.

Torsdag: Möte på komvux, hälsa på på barn och fritid!

Fredag: Ingenting planerat!

Lördag: Pappa kommer hit. Fixar min nya data och äter middag hos mormor.

Söndag: Ingenting planerat. Troligen så kommer simon på kvällen. (söndagar=simondag!)


Idag har jag en otroligt bra dag! Jag är så glad idag, trots att ingenting speciellt har hänt. Måste nog ta och titta på ett till avsnitt av big brother nu, sen ska jag diska. Förhoppningsvis vill mamma kolla på en film med mig ikväll!
Publicerat: 2011-11-14 @ 13:59:02


Komvux

Snart kommer sandra och hampus hem till mig! fast vi går nog direkt ner till lokalen, för sandra ville kolla på barnkläder och leksaker osv. Sen ska vi till lekparken och sen troligen upp till mig ett tag, innan vi går till mormor och fikar. Jag är så sugen på att spela med andra ord! Synd att man inte var några fler så att man kunde göra det. Man måste ju vara minst 4 pers, och nu är det ju bara jag och Sandra.

Har jag berättat föresten att jag ska börja på komvux och plugga upp betygen? Jag ska dit på möte på torsdag, och det ser jag verkligen fram emot! Troligen så kommer jag att börja i januari.
nu måste jag fixa mig lite innan dom kommer!
Publicerat: 2011-11-12 @ 13:00:12


11-11-11

Jag älskar den här känslan. Idag kan ingenting i världen stoppa mig! Idag är jag 100 % oslagbar.

Jag vaknade kl kvart över 8 i morse, helt av mig själv. Så det såg jag som ett tecken, och därför är jag uppe nu. Jag tror ändå inte att jag hade fått någon chans att somna om då grannen håller på och bygger. Det låter ju så otroligt mycket, och jag störs ju av jättesmåa ljud. Som t.ex. Jag kan inte sova i ett rum där det finns en väggklocka som tickar, och jag vaknar av ett sms trots att jag har mobilen på ljudlöst, bara den vibrerar lite.

Idag så är det fredag och jag ska passa på att vila upp mig lite grann. Troligen så åker jag till stan i morgon, jag skulle så gärna vilja träffa Natta, det var verkligen evigheter sedan jag träffade henne. Sen på söndag är det True Talent FINAL!!! Jag är nervös. Men det kommer nog att gå bra. På måndag tänker jag passa på att ringa alla ställen jag behöver ringa för att veta hur det blir i min framtid (om bara några månader), då jag har valt att börja studera igen. Jag vill bara plugga upp betygen som jag har missat, jag tror att jag kommer klara det på en termin. så jag måste ju ringa arbetsförmedlingen, försäkringskassan, komvux? Aja, huvudsaker just nu är att jag vet vad jag vill, jag har ett mål. Klarar jag betygen så kan jag skriva in mig som vikarie, och det är det jag vill göra, till att börja med.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Big Brother som jag inte tittade klart på igår.
Ha en bra dag!   11-11-11!
♥♥♥
Publicerat: 2011-11-11 @ 09:02:32


Look what i´m going through, it must be love!

First I get cold and hot
think I'm on fire, but I'm not.
Oh, what a pain I've got,
it must be love!

There's nothing I can do,
all that I want is you.
Look what I'm going through,
it must be love!

It must be love, it must be love.
I fall like a sparrow and fly like a dove.
You must be the dream I been dreaming of,
oh what a feeling, it must be love!

Something is wrong or right,
I think of you all night.
Can't sleep 'til morning light,
It must be love!

Seeing you in my dreams,
holding you close to me.
Oh, what else can it be?
It must be love!

It must be love, it must be love.
I fall like a sparrow and fly like a dove.
You must be the dream I been dreaming of
Oh what a feeling, it must be love.
Publicerat: 2011-11-10 @ 15:32:02


Österns pärla!

Idag ska Sandra bjuda mig på österns pärla! Det var så länge sedan jag åt där, så det ska bli jättegott! Nu måste jag skynda mig och göra mig i ordning innan jag ska gå till bussen, men jag kanske lägger ut bilder ikväll! :)
Publicerat: 2011-11-09 @ 09:42:56


10 veckor!

har inte bloggat så mycket den senaste tiden, och tyvär blir det inget långt inlägg nu heller.

Jag tänkte bara berätta att idag firar jag och Sebbe 10 veckor tillsammans, fast jag tror inte att han vet om det själv. Jag ska berätta det för honom ikväll eftersom han troligen inte läser min blogg så särskilt ofta.

Publicerat: 2011-11-07 @ 11:06:14


Parkbadet!

I morgon ska jag till parkbadet med Eva. Det ska bli superkul! Jag har inte varit där på flera år, så jag ser verkligen fram emot det. Känner jag oss rätt så kommer vi bli de barnen vi var för 6-7 år sedan då vi ofta var där. Göra översvämning i forsen och sen åka ner i full fart, det är superkul! Jag tror till och med att jag ska ta med mig sånna där glasögon så jag kan titta under vatten utan att det svider i ögonen sen när jag kommer upp. Som ni märker så ser jag fram emot i morgon som en tok! Måste kanske ta och sova nu så att jag blir pigg i morgon. Godnatt! :)


Eva och jag på min student i juni
Publicerat: 2011-11-02 @ 23:39:10


Onsdag

Idag är en bra dag! Inte bara för att jag snart ska åka till Sandra och Hampus för att kolla på film och äta lasagne. Utan för att jag efter två månaders lidande har blivit av med min mens! Äntligen!
Det är nästan så att man är så glad att man glömmer bort den hemska ryggvärken..
Publicerat: 2011-11-02 @ 12:24:57


November!

Jag börjar få lite ångest då jag nyss har insett att det inte är sommar längre. Enligt mig så är alla dagar utan snö sommar, men nu har jag märkt att det inte är så. Det är november nu, det börjar bli mörkt ute kl 4 på dagarna och jag har nyss varit tvungen att sätta i tjockare foder i jackan. Då är det INTE sommar! Hur ska jag stå ut i nästan ett halvår med den här snön? Det kommer inte fungera, jag hatar snö! Man ramlar hela tiden, och man ser inte ens på vilka ställen det är halt eftersom isen oftast ligger under snön. Sen så är det så kallt också, bussen är alltid jättesen och mina tår fryser till is. Jag måste alltid föna håret på morgonen när det är vinter, för annars blir håret isbitar, och det är ju inte bra för då kan det gå av. Sen så måste man skotta bort all snö utanför huset för att kunna gå ut, och tänk de dagar man har bråttom till bussen.. då måste man klättra över snöhögarna och sen gå med blöta och kalla byxor i en timme. Sen så kan man inte bada på vintern, och inte sola. Plus att det knappt går att motionera när det är vinter eftersom jag absolut inte prommenerar på is och snö.

Okej, nu kanske ni förstår att jag inte gillar vintern. MEN, det finns ju saker jag ser fram emot den här vintern:

* I början av december ska jag, sandra och hampus ha storbak. Vi ska baka lussebullar, pepparkakor och knäck.

* Lucia! Troligen så kommer jag att gå till kyrkan den dagen och lyssna. Så otroligt fint med lucia!

* Julafton! Det är faktiskt det bästa jag vet på hela året. Synd bara att jag inte har ekonomin man behöver..

* Nyårsafon är också ganska kul. raketer, lite dricka, god mat och nära och kära! (min sista gottisdag)

* första januari börjar jag med LCHF vilket jag hoppas ska börja bra. Jag är sååå taggad!

* Hampus lillebror kommer troligen i december eller januari! Det längtar jag till jättemycket eftersom jag troligen ska vara med och filma på förlossningen.

Publicerat: 2011-11-01 @ 15:50:08