Helt sjuk gårdag!

Jag var ju ute och jobbade igår. Kl 19 så började jag känna mig otroligt trött, jag hade jätteont i fötterna efter en hel dag stående och gående. Även fast jag bara då hade sålt 3 biljetter så bestämde jag mig för att ta sista huset, för jag orkade verkligen inte mer. I sista huset, sista dörren öppnar två jättetrevliga killar. De börjar låta jätteintresserad av föreställningen som jag säljer biljetter till. Nästan lite för intresserad. Efter ett tags velande klämmer den ena killen fram "Vill du komma in och äta mat?" Jag var inte ett dugg hungrig så jag tackade nej. Men killen gav sig inte, utan fortsatte att försöka. Till slut gav jag mig och frågade om dom rökte, så att vi kunde ta en cigg i alla fall. Och det gjorde dom, så vi gick in i lägenheten och satt oss och rökte. Helt plötsligt kommer killen med maten, och självklart hade han en tallrik till mig också. Så det var bara att äta och vara glad. maten var god i alla fall.

När jag hade suttit där och varit social ett tag så mötte jag eva vid pizzerian. Hon skulle handla mat. När vi var där så såg jag ett par som jag kände. Så jag passade på att pratade lite om föreställningen. Och jag behöde inte säga så mycket alls innan dom slängde fram pengarna till mig och sa "Vi ska med!!!". När två andra vid bordet bredvid hörde mig prata så blev dom också sugen på att gå. Så dom gick och tog ut pengar, och då fick jag skriva upp dom också! Så dagen slutade med 7 biljetter. Inte jättebra, men inte heller dåligt.

Efter pizzerian gick jag hem och fixade mig lite, sen gick jag tillbaka till killarna som bjöd på mat. Jag hade sagt till dom att jag skulle ha med mig gitarren, så vi kunde spela och sjunga. Eva och Marika kom förbi ett litet tag också, men dom tröttnade snabbt. Tre i natt kom jag hem, och nu sitter jag här, trött som ett svin.
Ha en bra dag!
Publicerat: 2012-06-11 @ 10:24:20


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: