28/4

Nu var det länge sedan jag skrev igen! Men nu när jag ändå inte har så mycket för mig så kan jag ju passa på att göra ett inlägg! Det har varit två väldigt stressiga veckor nu med mycket att tänka på, så därför har jag inte skrivit. Jag tänkte skriva lite vad som har hänt de senaste veckorna, och vad som ska hända de kommande.

10:e april: Jag gick på jobbintervju på Topsell. Trivdes som fan där så hoppades inte på någonting annat än att få jobb. Efter jag var klar där så åkte jag och solade med Jossan. Under tiden jag låg i solariumet så ringde dom och sa att jag fick jobbet. Så den dagen firade jag och jossan!

19:e april: Jobbade under dagen fram till kl 7. Sen blev det lite hockey och after work med jobbet. Superkul! Efter det gick jag hem till Linnea (5.00) och somnade typ direkt när jag kom hem.

21:a april: Hade lägenheten själv, så passade på att ha lite trevligt här hemma! Jag, Sandra, Linnea, Olle och Micke hade spelkväll. Var faktiskt kul, även om det inte blev så stort.

23:e april: Fick reda på att jag skulle bli teamleader på jobbet. Det innebär mer pengar, mer ansvar och längre arbetstider! Får ju pengar nu för både mina sålda och mitt teams sålda. Och i maj ska jag troligen få en fast lön också.

27:e april: Igår alltså.. Åkte till mingel och bar. Det var den sista gaykvällen nu, så det var kul att få komma dit igen. Jag åkte hem med 20 över 2 bussen. Linnea tog samma buss som mig, men hon klev av vid Totte.

Just nu längtar jag till den 1:a maj, eftersom då är det den första riktiga sommarmånaden. Plus att den dagen kommer bli väldigt varm. Inga moln på himlen, och ca 13-14 grader har jag för mig. Så då har jag planerat att vara ute hela dagen, och ligga i en solstol, och sen lite senare ta årets första dopp! Ska bli skönt!

Den 8:e maj ska jag tatuera mig, det längtar jag efter mest av allt just nu! Jag ska bara göra noter bakom öronen, så det blir inget stort. Men det ska ändå bli skönt att få det gjort. jag vill så gärna ha det!

Idag har jag haft en jättemysig dag med mamma, Conny och mormor. Vi har ätit mat och spelat spel. Nu ska jag ut och röka, gå på toa, sen ska jag slå på en film och sova! Bilder på veckorna som varit kommer någon annan dag :) godnatt!
Publicerat: 2012-04-28 @ 23:45:51


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: