Skolan osv.

Fick en fråga om vad jag pluggar för något, så tänkte berätta lite snabbt om det nu :)

just nu pluggar jag upp ämnen på komvux som jag inte fick godkänt i då jag tog studenten. Jag läser 50 % bara, och har tre kurser just nu. (projektarbete, religion och människor i behov av stöd). När religionen tar slut om två veckor så ska jag börja direkt med kommunikation. Från och med augusti så pluggar jag 4-5 kurser till. Så då blir det nog ca 75 % studier. Jag vet inte exakt vilka ämnen det är, men jag tror att det är psykosocial, samhäll, datakunskap och fritid för funktionshindrade. Det kanske är en kurs till, men vet inte vilken.

Jag pluggar ju människor i behov av stöd nu via datorn, så då har vi närvarotest en gång i veckan, och en stor insändningsuppgift varannan vecka. Sen har vi det "stora provet" i maj. Projektarbetet jobbar vi nästan aldrig med i skolan. Så är inte så mycket där. Har lektion ca 5-8 timmar i veckan.

Mitt projektarbete ska vara en tidning där jag skriver om kost och träning. Olika dieter osv. Kommer ta med olika träningssätt som dans, styrketräning, kondition. Jag kommer även ha med min egen historia, även om jag kanske inte ens kommer komma halvvägs då tidningen ska vara klar. Sen så ska jag ha med undersökningar då jag kommer att gå med ankäter på stan och fråga folk i olika åldrar om deras matvanor och motion. Sen ska jag även ha med intervjuer med folk som tränat väldigt länge. Jag vill ha en som håller på med dans, en som tränar styrka och sen en som gör något annat, vet inte riktigt vad än. Så om det är någon som vill ställa upp på en intervju om ca en månad (som har tränat väldigt länge), hör gärna av er!

Publicerat: 2012-03-05 @ 22:42:47


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: